Art Core Studios čine tim ljudi koji Vam svojim godinama stjecanim iskustvom nude širok spektar profesionalnih usluga u web i grafičkom dizajnu, filmskoj i video produkciji, profesionalnoj fotografiji i digitalnim i tradicionalnim umjetnostima.

WEB DIZAJN

Stvaramo web stranice za sve potrebe i sve džepove. Treba li Vam jednostavna stranica za pokazati radove? Super! Možda Vam treba veliki unikatan portal za Vaš posao? I tu smo za Vas!

GRAFIČKI DIZAJN

Jeste li se ikada pitali "što to mom poslu nedostaje?". Možda je to prepoznatljiv brand. Stvorit ćemo za Vas potpuni vizualni identitet. I još više, naše grafike zbilja imaju način da odskaču sa površina!

FILMSKA I VIDEO PRODUKCIJA

Profesionalna produkcija i postprodukcija promo i industrijskih filmova, dokumentarnih i igranih filmova. Stručna suradnja u filmskoj produkciji, skauting i lokal menadžment.

FOTOGRAFIJA

Nema profesionalnog marketinga bez profesionalne fotografije. Snimamo sve prilike, a osobito smo dobri u prikazivanju Vašeg posla, prostora, ili vjenčanja - fantastičnim!

ILUSTRACIJE

Treba li Vam maskota? Ilustracija za dječju knjigu? Mali strip za Vaš proizvod? Stvaramo pamtljive ilustracije za sve potrebe!

UMJETNOST

Ako Vašem domu fali upravo baš onakva slika koju nikako da negdje pronađete; ako trebate poseban prigodni poklon, ovdje smo za Vas! Slike, crteži, grafike, tradicionalna umjetnost u svim oblicima!

NAŠ TIM

KSENIJA MIJOKOVIĆ

DIZAJNERICA, FOTOGRAFKINJA, UMJETNICA

Dizajnerica, ilustratorica, fotografkinja koja je kroz dugogodišnje iskustvo stekla širok spektar znanja iz područja web i grafičkog dizajna, fotografije, te digitalne i tradicionalne umjetnosti.

MLADEN MEDIĆ

FILMSKA I VIDEO PRODUKCIJA

Redatelj, montažer, snimatelj i producent koji je svoje znanje i iskustvo stekao radom na nacionalnoj televiziji, u nezavisnim filmskim produkcijama i suradnjom sa istaknutim imenima u filmskoj i televizijskoj produkciji.

KOMENTARI KLIJENATA

Nekoliko komentara i mišljenja naših klijenata.
Zajednički rad sa Art Core Sudios na izradi naše stranice Beauty Center Elixir bio je čisti užitak. Foto-session, promišljanje izgleda i sam odnos, toliko su bili ispunjeni pozitivnom energijom, da nam je to dodatno pojačalo uzbuđenje oko dizanja naše prve stranice. Puno hvala na izuzetnoj senzibilnosti za našu posebnu vibru salona i brenda uopće, koju smo htjeli prenjeti u vizualu stranice. Potvrda nam je ubrzo nakon dizanja stigla i od korisnika koji su stranicu Beauty Center Elixir jako pohvalili, da je jasna, pregledna, jako atraktivna i ukusna, ali i informativna. Hvala još jednom ekipi Art Core Studios na svemu od srca.

BEAUTY CENTER ELIXIR

Beauty Center Elixir
Nakon samo jedne poruke sa idejom što bi nam trebalo, dobili smo veseo, maštovit i originalan uradak koji nije oduševio samo nas, nego i naše klijente!

FISHBOX

ABC Ribe d.o.o.
Naručila samo od tebe nekoliko portreta i napravila si mi četri predivna portreta mojih yorkica i mog sina, mogu samo reći da si prava majstorica i umjetnica. Svaki put me iznova oduševiš svojim radovima. Sa svakim portretom mojih pasa si me ostavila bez riječi i natjerala si mi suze radosnice u oči jer nisam mogla vjerovat da si prenjela na platno moje pesice tako savršeno kao da su žive na platnu - hvala ti na tome.

TEREZIJA HABER

Privatan naručitelj

KONTAKT

Kontaktirajte nas direktno putem kontakt-forme!